Portfólió

Szolgáltatásaink teljes egészében megvalósítják az elképzeléseidnek megfelelő egyedi bútorod. Te megálmodod Mi megvalósítjuk!

Több mint 1000 darab bútort és egyéb alkotást készítettünk az elmúlt évek alatt, többek között: konyhákat, irodai bútorokat, gardróbokat, galériákat, fürdőszoba szekrényeket, lépcsőket, előszoba szekrényeket, korlátokat, komplett lakásokat, kerti tárolókat, beépített szekrényeket, éttermeket üzletberendezéseket ………………..

Első lépés

Tervezés-Felmérés-Ajánlat

Ajánlat belsőépítészeti tervek,méretek, rajzok, skiccek alapján:

Ha van egy elképzelésed, ne habozz! Küldj méretekkel ellátott képet a beépítési helyről, illetve az elképzelésedről. Anélkül, hogy személyesen találkoznánk telefonos egyeztetés alapján készítünk Neked hozzávetőleges ajánlatot, melyet a személyes találkozó és anyagkiválasztás után tudunk pontosítani.

Ajánlat személyes találkozó után:

Találkozz velünk az irodánkban! Telefonon előre egyeztetett időpontban Várlak irodánkban, ahol lehetőséged nyílik a különböző alapanyagok, minták megtekintésére,kiválasztására. Beleshetsz a kulisszák mögé, hogy hogyan is dolgozunk. Mintakonyhánkon bemutatjuk neked a különböző vasalatokat működés közben. Az általad elképzelt bútorról-konyháról készítünk egy vázlatot, kiválasztjuk a Neked tetsző alapanyagokat, színeket és ezek alapján készítünk árajánlatot.

Igény esetén felkeressük otthonod! , de ebben az esetben csak korlátozott mintakollekciót tudunk biztosítani.

Második lépés

Szaktanácsadás

Segítünk eligazodni a különböző vasalatok és alapanyagok közt.

Harmadik lépés

Látványterv készítés

Igény esetén van lehetőség látványterv készítésére is de ez költséggel jár ,mely összeg a bútor összetettségétől is függ.

Negyedik lépés

Ajánlat

Az elképzeléseidet közelítjük a lehetőségekkel és elkészítjük az ajánlatot.

Ötödik lépés

Megrendelés

Az ajánlat elfogadása után felvesszük a rendelésed és megbeszéljük a vállalási határidőt, melyhez tartjuk magunkat és nem változtatunk rajta

Utolsó lépés

A megrendelt bútorok szállítása és beszerelése

A bútorok készítése és szállítása során kifejezetten ügyelünk a környezeti terhelés minimalizálására. A helyszíni szerelés során fontos számunkra a tisztaság és a rendezettség ezért mindig összepakolunk és takarítunk magunk után.